2010 m. sausio 28 d., ketvirtadienis

Indu filmai

Svenciant Gintareles gimtadieni, sugalvojom nuveikti ka nors neiprasta - nuejom i kino teatra, i filma "3 idiots". Filma rekomendavo bent keletas zmoniu, tuo labiau kad pastaruoju metu vakarais ir rytais ziurim indiskus muzikos kanalus, kuriuose ZINOMA! rodomi klipukai is filmu (visi zino, kad viena indisko filmo ypatybiu - dainos ir sokiai). Tad dali muzikos, o taip pat ir herojus jau zinojome.
Nors zinojom, kad filmas rodomas indu kalba, bet mudvi vis tiek pasiryzome. Ir nepasigailejome. Meiles istorija ne tokia jau ir ryski - filmas labiau apie 3 studentus draugus. Filmas labai smagus, jaunatviskas, dailus. Muzikyte irgi sauni. As suprantama siek tiek jau pripratau prie indiskos muzikos - tiek popso ir tiek religines muzikos - mantru. Bet tai, kad ir mano sesuo nesirauke nuo muzikos - vadinasi, viskas su mano muzikiniu skoniu dar tvarkoj :)
Jei kartais Kino pavasaris ir vel rodys indisku filmu programa - visai rekomenduociau paziureti sia komedija "3 idiots".
Na o pratesiant ypatinga diena, po filmo nuejom sventiskai papietauti i ... "Pizza Hut". Norisi gi kazkokio isskirtinumo. Beje, Delyje maciau McDonads restorana :) - kazkaip nesugalvojau uzeiti pasidometi, kokius hamburgerius jie siulo. Ech, bet gal dar bus sansas.

1 komentaras:

  1. Kas galejo pagalvoti kad taip gali noretis keliaujant Indijoje Neringa Pizza Hut, McDonalds :D

    AtsakytiPanaikinti