2009 m. spalio 29 d., ketvirtadienis

Agra

Pries keleta dienu lankemes Agroje - izymiojio Taj Mahal mieste.
Dar traukiny susitikome tik ka atvykusi ispana, su kuriuo praleidome viena diena.
Agra mus pasitiko labai svetingai - palyginus nedidelis miestas su kruva turistu (bet tai irgi smagu), svariais viesbuciais, maloniomis kavinemis-retoranais ant pastatu stogu. Vaiksciojom po naktine Agra, klaidziojom mazomis gatvelemis, susitikom vietiniu jaunuoliu kompanija. Smagiai su jais prareidom laika - kartu zaidem badmintona, snekuciavomes, juokiames, gerem arbata. Buvo smagu.
Kita diena isiruosem i Taj Mahal - be galo ispudingas memorialas meilei. Nors ir labai labai brangu, bet ateiti verta. Kaina - vietiniams indams 20 rupiju (ty 1 lt), turistams - 750 rupiju (siek tiek maziau nei 40 lt). Uz tokia suma galima nukeliauti is vieno miesto i kita, apsigyventi viesbuty, pavalgyti ir atsigerti (vanduo pagrindinis gerimas). Ka darysi, kainavo tai kainavo, taciau nei kiek nesigailiu - ispudis didziulis.
O dar kas smagu buvo, kad Agroje pavyko susitikti ankstesnius bendrazygius - du keliautojus is Skotijos, vienas ju - Zimbabvijos pilietis. Labai smagus ir mieli zmones. Is Agros iskeliavome jau penkiese :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą