2009 m. spalio 23 d., penktadienis

Is Kashmyro i Agra

Pasibuvau kashmyre - grazu ten, kalnai kalnai... Bet kad oras labai jau vesus. Diena vaiksciojom su dinsais ir maikutemis, bet nakti tai jau tekdavo prisirengti visa ka tik turi. Tai nusprendziau geriau grizti i siltus krastus.
Vakar visa diena prasedejom dzipe - kalnu keliukais vaziavom is Srinagar i Jammu - labai labai grazu, taciau po nemiegotos nakties vis norejosi nusnausti. Deja, vaziavimas kalnu keliukais toks, kad visa laika meto i salis. Taip kad pamiegoti nepavyko. Po to visa naktis praleista traukinyje - vat ten ir issimiegojau! Stai as ir vel Delyje, uz keliu valandu traukiniu isvaziuosiu i Agra aplankyti izymiojo Taj Majal.
Srinagar viesbutyje - taip vadinamame House Boat sutikau nemazai turistu, su kuriais fainiai leidom laika. O dabar ateinancia savaite keliausiu (jau dabar keliauju) su dviem berniukais is Diziosios Britanijos. Labai mieli zmoguciai, bnors ir labai jauni. Taciau jau tikri keliautojai - apkeliave keleta Afrikos saliu, dabar tesiantys kelione po Azija. Zodziu smagu, turiu saunia kompanija bent jau savaitei.

Pamenat, rasiau, kad mano riesutukus kazkas apgrauze? Tai vat - radau kaltininka - negyva ziurke savo kuprineje... brrrr... Bet kaip indai sako "It's a good luck". Viskas jiems cia yra good luck :)
Begu maudytis, nes neuzilgo turesim iskeliauti i traukiniu stoti. Iki!

4 komentarai:

  1. Sveika, labai smagu sekti tavo nuotykius.
    Puiku, kad susiradai bendraminčių. Keliese keliauti smagiau ir saugiau.
    O mes su Raminta ir co. taip pat lekiam ten kur šilčiau...
    Good luck ir toliau (tik be žiurkių :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Laba, smagu, kad veiksmas vyksta, bei niekadejos ziurkes nepamirsta paivairinti keliones ispudziu:). Norejom su Daumantu suzioti, ar Indijoje dar vis yra galimybe pakeliauti gariniais garveziais?

    AtsakytiPanaikinti
  3. labas :) bet tai tu ir smagiai keliauji, draugijos ir tarp žmonių ir tarp gyvūnų randi :D smagu girdėti apie tavo kelionę :) good luck ;D tik be jokių indiškų staigmenėlių

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ooo, kaip smagu, kai ka nors parasot!!!

    Gariniais traukiniais vaziuoti neteko - bent jau ten kur keliavau - nemaciau. Siaip traukiniais keliauti patagiausia - keliauji sau tuo vadinamu packartu (net nzn, kaip rasosi). paprastai as guliu treciame aukste - sedint mazoka vietos, bet baigiu priprasti ir ismokti tinkamai susirangyti :)

    AtsakytiPanaikinti