2009 m. lapkričio 2 d., pirmadienis

Udaipur

Siandien paskutine diena Udaipure.
Ne per labiausiai mane suzavejo sis miestas - na ir kas kad miestas turi ezera (neisdziuvusi!!!), na ir kas, kad ezero vidury stovi piulaite, kuriame isitaises viesbutis. Bet man labiausiai nepatiko tai, kad visur tirsta tirsta turistu. O ir patys tie turistai ne tokie, kaip visur - kazkaip nelabai draugiskai vieni i kitus ziuri... Ir ju buvimas Indijoje toks labiau pasitusinimas. Na nezinau, ne to i Indija atvykau - jei noreciau "tusintis", buciau pasilikusi namie su savo draugais. Na ir maistas toks labai turistinis - ir brangu, ir nepasakyciau, kad labai jau skanu.
Pagrindiniai ivykiai Udaipure - atsisveikinimas su bendrazygiais. Pries 2 dienas savo keliais patrauke broliukai britukai Joe ir Spencer, vakar isvyko tunisietis Nidal ir indas Noaman. Kazkaip labai liudna buvo atsisveikinti - susigyvenom kartu, susibiciuliavom, taciau tokia jau keliautoju dalia, kad nori nenori reikia issiskirti - deja neasiku, ar dar pavyks susitikti.
Siandien isvykstu kartu su Soraya i Mount Abu (labai prancuziskai skamba :). Dar neaisku, kiek laiko busim kartu - gal tik siandien ar rytoj. Dabar jauciuosi ir vel pasiruosusi viena keliauti - sakyciau netgi norinti viena keliauti.

3 komentarai:

  1. Labuka,
    smagu girdet apie tavo kelione. tik labai truksta vaizdu :) labai laukiam bent poros foto, kad pamatyti tavo laiminga veida :)
    sekmes. gero kelio.
    a.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Skaitau ir seile tysta....
    Kiekviena zodi lydi spalvotos "fantazijos" - isivaizdavimai kaip ten pas tave viska yr ;)

    Na bent kas praskaidrina sitas lietuviskas niurias, slapias, dienas ;) Tad teskite, teskite, teskite... ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. :)
    Dziaugiusi, kad yra zmoniu, kurie dar manes nepamirso...

    AtsakytiPanaikinti